SecretGardener / SalaAednik

Somewhere over the rainbow Way up high...and a dreames that you dreamed there...and somewhere might be a Seckret Place for You, to relax,if you need,or thinking Your inner thoughts,or just enjoy ,that You ARE-right NOW...and there...
Please welcome to my Secret Garden!
the
SecretGardener

P.S.I would try in future to translate in english shortly about I had wrote in estonian,but most of videos and links are in english anyway...Hope You´ll find something ,what You need to find for Yourself.
SecretGardener

EESTI KEELES on osa tekste.Sinul,kes Sa põhiliselt eesti keeles loed,ei tasu nüüd ehmatada ära,et osa pealkirju algul inglise keeles,osa neist olen koondanud nii eesti kui inglise keelse pealkirja alla,osa on eraldi postitatud.Loodan,et see väga ei raskenda Sul Sind huvitavat leidmast.Videod küll enamjaolt inglise keelsed...aga...pilt ju silmnähtav igas keeles ja muusikaga sama lugu.Ilusat kohtumist!
SalaAednik

Oh!
And by the way,
the official site of my favorite musicians
Secret Garden is : http://www.secretgarden.no/

In this blog:

TRAVEL PAGE; Media over the world; Uudiseid; The Healing Power; Woodland etc.; What a wonderful world; Somewhere over the rainbow; Online literature; Gardens of the world; Secret Garden in music; From different sides of the world; From the beginning; Antoine de saint Exupery; Some interesting links; Akiane Kramarik; Creating and Harmony; Amazing Human; Human and art; Handycraft; My old favorite things; Olemise lauluke; In loving memory; Michal Snunit-Hingelind; Jutustan Sinule loo; Siin ja praegu; Aegumatuid tekste; Kahlil Gibran; Intervjuu Jumalaga; Tervise ja hariduse nurgake; Aedadest,kaevudest ja muudest...; Minu Eestimaa; Lot of POSTS, VIDEOS and LINKS

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

PAASTUAJAST JA PAASTUMISEST:
"... Paastuaeg ei ole nähtus omaette, vaid kuulub nn. ülestõusmispühade ringi, kusjuures selle ringi keskpunktiks on Ülestõusmispüha, millele eelneb paastuaeg ja järgneb ülestõusmisaeg. ..."

Ülestõusmispüha
http://www.ekklesia.ee/parnuimmaanuel/Joosep/ Ülestõusmispüha.htm
Lk 24:1-12 :
Aga esimesel nädalapäeval, veel enne koitu läksid naised hauale, tuues kaasa lõhnarohte, mis nad olid valmis pannud. Ent nad leidsid kivi hauakambri eest ära veeretatud olevat. Ja kui nad sisse astusid, ei leidnud nad Issanda Jeesuse ihu. Ja sündis, et kui nad olid nõutuses selle pärast, vaata, kaks meest seisid nende juures erevalges rõivas. Aga kui naised hirmu tundes silmad maha lõid, ütlesid mehed neile: «Mis te otsite elavat surnute juurest? Teda ei ole siin, ta on üles äratatud. Tuletage meelde, mida ta teile rääkis juba Galileas, öeldes, et Inimese Poeg peab antama patuste inimeste kätte ja risti löödama ja kolmandal päeval üles tõusma.»

Ja naistele tulid meelde Jeesuse sõnad. Ja pöördudes hauakambri juurest tagasi, kuulutasid nad kõike seda neile üheteistkümnele ja kõigile teistele. Aga need olid Maarja Magdaleena ja Johanna ja Maarja, Jaakobuse ema, ja muud naised koos nendega. Nad rääkisid seda apostlitele, ent need sõnad paistsid nende silmis otsekui tühi jutt ja nad ei uskunud naisi.


Tühi haud ütleb, et me ei kuuluta ülestõusmise hommikul mingit abstraktset hinge surematuse õpetust.

Ülestõusmise hommik ütleb, et Jumal on alustanud uut loomist kõigega, mis meil on.

Ta tuleb kõikjale, kus me oleme.

Ülestõusnu tuleb läbi kinniste uste.

Ta ilmub üheaegselt mitmes paigas.

Siin täituvad Jeesuse sõnad: “Kus kaks või kolm on minu nimel koos, seal olen mina nende keskel”

He Walks With Me


In the garden-Elvis Presley


Lyrics

(words & music by c.a. miles)
I come to the garden alone
While the dew is still on the roses
And the voice I hear falling on my ear
The song of God discloses

And he walks with me
And he talks with me
And he tells me I am his own
And the joy we share as we tarry there
None other has ever known

He speaks and the sound of his voice
Is so sweet the birds hush their singing
And the melody that he gave to me
Within my heart is ringing

And he walks with me
And he talks with me
And he tells me I am his own
And the joy we share as we tarry there
None other has ever known

Alan Jackson - In The Garden


Jesus Painting




Ei kommentteja:

My slideshow-Helsinki

My slideshow-TREES