SecretGardener / SalaAednik

Somewhere over the rainbow Way up high...and a dreames that you dreamed there...and somewhere might be a Seckret Place for You, to relax,if you need,or thinking Your inner thoughts,or just enjoy ,that You ARE-right NOW...and there...
Please welcome to my Secret Garden!
the
SecretGardener

P.S.I would try in future to translate in english shortly about I had wrote in estonian,but most of videos and links are in english anyway...Hope You´ll find something ,what You need to find for Yourself.
SecretGardener

EESTI KEELES on osa tekste.Sinul,kes Sa põhiliselt eesti keeles loed,ei tasu nüüd ehmatada ära,et osa pealkirju algul inglise keeles,osa neist olen koondanud nii eesti kui inglise keelse pealkirja alla,osa on eraldi postitatud.Loodan,et see väga ei raskenda Sul Sind huvitavat leidmast.Videod küll enamjaolt inglise keelsed...aga...pilt ju silmnähtav igas keeles ja muusikaga sama lugu.Ilusat kohtumist!
SalaAednik

Oh!
And by the way,
the official site of my favorite musicians
Secret Garden is : http://www.secretgarden.no/

Blogiarkisto

In this blog:

TRAVEL PAGE; Media over the world; Uudiseid; The Healing Power; Woodland etc.; What a wonderful world; Somewhere over the rainbow; Online literature; Gardens of the world; Secret Garden in music; From different sides of the world; From the beginning; Antoine de saint Exupery; Some interesting links; Akiane Kramarik; Creating and Harmony; Amazing Human; Human and art; Handycraft; My old favorite things; Olemise lauluke; In loving memory; Michal Snunit-Hingelind; Jutustan Sinule loo; Siin ja praegu; Aegumatuid tekste; Kahlil Gibran; Intervjuu Jumalaga; Tervise ja hariduse nurgake; Aedadest,kaevudest ja muudest...; Minu Eestimaa; Lot of POSTS, VIDEOS and LINKS

lauantai 2. elokuuta 2008

Unmasking Dark Energy/Tume energia kosmoses-järjekordne katse uurida ja tõestada...

Unmasking Dark Energy:

By Phil Berardelli
ScienceNOW Daily News:

1 August 2008
...Astronoomid on teinud järgmise sammu tõestamaks müstilisena tunduva musta energia olemasolu(mida arvatakse eksiteerivat kosmoses juba vähemalt 9 miljardit aastat).

Tumeda energia käitumist universumis uuris ka Hawaii Ülikooli(Honolulus) töörühm.

1990-ndate keskel leidis rahvusvaheline töörühm, et universum võis alguse saada 13,7 miljardi aasta eest,mil leidis aset "Suur Pauk". Seda uuriti lähtudes valguse levimisest.
1998-ndal aastal aga avastati,et tegemist võib olla mingi tundmatu jõu mõjuga,mis aeglustunud paisumisprotsessile andis uue kiirenduse(9 miljr. aasta eest) ja mida hakatigi nimetama tumedaks energiaks.
Seda kummalist tundmatut jõudu arvati olevat ligi 76 % universumist(lisaks veel tumedat ainet ja ligi 5 % tavalist,meile tuntud mateeriat).

Hawaii uurimisrühm,astroloog Istvan Szapudi juhtimisel kajastavad uuemaid tulemusi ka
Astrophysical Journal Letters:http://www.journals.uchicago.edu/page/apjl/brief.html
(http://en.wikipedia.org/wiki/Astrophysical_Journal) ajakirjas.

Astrofüüsik Adam Riess Baltimorei TeadusInstituudist(kelle uurimisrühm esimesena avaldas üldse materjale tumedast energiast)nentis,et hoolimata sellest,et hawai uurijate meetod suunas palju tumeda energia olemasolu tõestamise poole,on see jõud ise siiani kindlaks tegemata.
senini ei osata veel täpselt määratleda,millega tegemist-"kosmilise vaakumiga" või mingi kvintessents jõuga mis aeg-ajalt muutub.

http://outdoors.webshots.com/slideshow/12393879dRGQrsBneI



Todd’s Astronomy II

VIDEOs:

http://www.youtube.com/user/NASAtelevision

Dark Matter Dark Energy & the Unknown Universe

God & the Origin of Life 1. Life Came From Other Planets. The Myth of the Organic Soup

What We Still Don't Know: Why Are We Here?

Closing In on Dark Energy?


http://www.nasa.gov/missions/deepspace/f_dark-energy.html
http://www.nasa.gov/home/hqnews/2006/nov/HQ_06353_Hubble_Dark_Energy.html
http://space.newscientist.com/article/mg19926675.300-mangled-stars-could-reveal-ejected-black-holes.html?DCMP=ILC-hmts&nsref=news3_head_mg19926675.300

Kosmiline kameeleon

Teadlased väidavad müstilise energia ammust eksistentsi

Võidujooks kosmosesse: Microsoft vs Google

1 kommentti:

Sarah Morgan kirjoitti...

On mõningaid looduslikke ravimeid, mida saab kasutada diabeedi ennetamiseks ja täielikuks kõrvaldamiseks. Diabeedi tõrjeplaani kõige olulisem aspekt on siiski tervisliku eluviisi - sisemine rahu, toitev ja tervislik toitumine ning regulaarne füüsiline treening. Sisemise rahu ja enesega rahulolu seisund on hea füüsilise tervise ja üldise heaolu nautimiseks hädavajalik. Sisemine rahu ja enesega rahulolu on õiglane meeleseisund. Diabeedihaigustega inimesed kasutavad sageli täiendavat ja alternatiivset meditsiini. Diagnoosisin diabeedi aastal 2010. Olin tööl ebatavaliselt väsinuna ja unisena. Laenasin töökaaslaselt tsüklomeetri ja testisin 760. Läksin kohe oma arsti juurde ja ta andis mulle selliseid retsepte: insuliin, sulfoonamiidid, tiasolidiindioonid, kuid valu vähendamiseks ei õnnestunud enam ravida, kuid valu uuesti tagasi tuua. Leidsin internetist naise tunnistuse nime Comfort, kuidas dr Akhigbe ravib oma HIV-i, ja võtsin ühendust ka arstiga ning pärast seda, kui olin tema ravimeid vastavalt juhistele võtnud, ei ole arst Akhigbe taimsed ravimid diabeedivabad. Nii et diabeedihaiged, kes seda tunnistust loevad, võtke ühendust oma e-posti aadressil drrealakhigbe@gmail.com või oma numbril +2348142454860 Ta kasutab oma ravimtaimi ka selliste haiguste ravimiseks nagu ämblikuhammustus, skisofreenia, luupus, välimine nakkus, ühine külm, liigesvalu, epileemia, kolded, tuberkuloos, kurguhaigus. EKSEMA, RUUM, PROGENITOR, SÖÖMISHÄIRED, MADALAM HINGAMISNEKKUS, DIABEETIKA, HERPES, HIV / AIDS, ALS, VÄHK, TUMOR, VIGOR, HALITOOS, MENINGIIT, VABA VALU, HEPATIIT A JA KASE, KASTE, KÕRVALDUS. NAUSEA OGENDAMINE VÕI DIARREHA, NEERUHAIGUS. KAHJUMITE KUULAMINE, KROONILINE GASTRIIT siin on e-post drrealakhigbe@gmail.com ja tema number +234 901 075 4824

My slideshow-Helsinki

My slideshow-TREES