SecretGardener / SalaAednik

Somewhere over the rainbow Way up high...and a dreames that you dreamed there...and somewhere might be a Seckret Place for You, to relax,if you need,or thinking Your inner thoughts,or just enjoy ,that You ARE-right NOW...and there...
Please welcome to my Secret Garden!
the
SecretGardener

P.S.I would try in future to translate in english shortly about I had wrote in estonian,but most of videos and links are in english anyway...Hope You´ll find something ,what You need to find for Yourself.
SecretGardener

EESTI KEELES on osa tekste.Sinul,kes Sa põhiliselt eesti keeles loed,ei tasu nüüd ehmatada ära,et osa pealkirju algul inglise keeles,osa neist olen koondanud nii eesti kui inglise keelse pealkirja alla,osa on eraldi postitatud.Loodan,et see väga ei raskenda Sul Sind huvitavat leidmast.Videod küll enamjaolt inglise keelsed...aga...pilt ju silmnähtav igas keeles ja muusikaga sama lugu.Ilusat kohtumist!
SalaAednik

Oh!
And by the way,
the official site of my favorite musicians
Secret Garden is : http://www.secretgarden.no/

In this blog:

TRAVEL PAGE; Media over the world; Uudiseid; The Healing Power; Woodland etc.; What a wonderful world; Somewhere over the rainbow; Online literature; Gardens of the world; Secret Garden in music; From different sides of the world; From the beginning; Antoine de saint Exupery; Some interesting links; Akiane Kramarik; Creating and Harmony; Amazing Human; Human and art; Handycraft; My old favorite things; Olemise lauluke; In loving memory; Michal Snunit-Hingelind; Jutustan Sinule loo; Siin ja praegu; Aegumatuid tekste; Kahlil Gibran; Intervjuu Jumalaga; Tervise ja hariduse nurgake; Aedadest,kaevudest ja muudest...; Minu Eestimaa; Lot of POSTS, VIDEOS and LINKS

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Autumn Health

Autumn Health

http://www.pukkaherbs.com/file/14ecb09beb6743a46fb11dd04d693e68/autumn-health.html:
"...As autumn slowly approaches, it’s natural that with the change of season, we also feel a change in our mental health. ..."

Seasons change, and your body and mental outlook change with them in predictable ways:
http://www.biom.net/seasons_autumn.htm

0007 gardens, Missouri Botanical Garden, Japanese Gardens, Autumn, St. Louis, Missouri
http://inlinethumb39.webshots.com/9958/1055124771030272744S500x500Q85.jpg

lauantai 5. syyskuuta 2009

India neemipuust,greibiõlist ja teistest...kuidas puhastada organismi ja kaitsta end haiguste vastu

http://www.teaduselust.ee/muudtooted.html:
"...
Triphala Guggul Universaalne kombinatsioon viiest taimest, millest igaüks on kõrgelt tunnustatud nii Ayurvedas kui ka tiibeti, hiina ning pärsia meditsiinis ja mis asuvad taimede "kuldses reas" esimestel kohtadel. ...See toode puhastab täielikult peensoole ja jämesoole, maksa, vere, lümfi, neerud, kopsud ja isegi närvisüsteemi rakud, viies välja inimorganismile väga ohtlikku loomset pigmenti – lipofustsiini."
http://www.teaduselust.ee/taimeolid.html
Taimeõlid


Rasayanad
- pikaealisust soodustavad ravimtaimed
http://www.ommkeskus.eu/hoolitsus.html#rasayanad:
"...
Siin toimib täiendusprintsiip, mille kohaselt „loodus mõtleb kõikjal ühtemoodi”. See veedade juhtlause tähendab, et taimed, mineraalid, mantrad, inimkehad – kõik on looduses samast materjalist. Mitte üksnes molekulid pole ühesugused – veel olulisemad on molekule koos hoidvad õrnad võnked, mis veeda tarkade sõnul on looduse tõelised ehituskivid....Keharakud on pidevas uuenemises, kuid see protsess aeglustub vanuse lisandumisega...."


http://www.remedium.ee/artiklid.php?type=1&uid=21:
Greibiseemne ekstrakt :"...Greibiseemne ekstrakti on kasutatud nii inimestel kui loomadel esinevate parasiitide, viiruste, bakterite, seente vm. poolt põhjustatud mitmete erinevate sisemiste või välimiste haiguste raviks. Tema paljude kasulike omaduste tõttu on täheldatud mitmesugust kasulikku mõju organismile....Greibiseemne ekstrakt tugevdab immuunsüsteemi looduslikul moel. Puhas õli sisaldab kontsentreeritult vitamiine C ja E ning bioflavonoide. Tema antioksüdandid neutraliseerivad vabasid radikaale, mis ründavad rakkusid ja põhjustavad eri haiguseid. Teine greibiseemneekstrakti kasulik faktor on tema positiivne mõju vererõhule. Elusorganismidele on iseloomulik võime tervist taastada muutes organismi pH-taset, muutes keskkonna kahjulikele mikroorganismidele ebasoodsaks. Greibiseemneekstrakt (EPP) on efektiivne isegi väikestes annustes. 1989-1990 viidi rahvusvahelise teadlaste poolt läbi edukad uuringud EPP kasuliku mõju kohta võrreldes 30 tuntud antibiootikumi ja 18 fungitsiidi omadustega. Tuvastati, et EPP toime on sama hea, kui teistel testitud ainetel, kuid ilma sekundaarsete mõjudeta. Seetõttu on ta looduslik alternatiiv tugevatele antibiootikumidele. ..."
Viinamarjaseemne ekstrakt :"...Viinamarjaseemne ekstrakti kasulikku mõju võib kokku võtta järgmiselt: neutraliseerib vabad radikaalid (antioksüdatsiooni protsessil), alandab põletikku, stabiliseerib kollageeni ja elastaani, samuti on ta tuntud oma loodusliku antihistamiini ning sidekoe kaitse ja taastamise poolest. ..."
Neemipuu õli:"...
Kirjeldusi neemi meditsiinilistest omadustest on leitud meditsiinitekstides 4 aastatuhandest...Tegelikult iga Neempuu osa kasutatakse teatud eesmärkidel. Tooteid tuntakse bakteritsiidide, fungitsiidie ja parasiitide tõrjes. India traditsioonilises meditsiinis on neempuud kasutatud paljude erinevate viirusinfektsioonide raviks. Neemipuu ekstraktil tundub olevat viirusi ennetav ja rakku tugevdav toime. Viimaste katsete põhjal on täheldatud positiivset toimet herpese ja B hepatiidi ravis.
Hingamisteede haigused: Köha on tuntuim hingamisteede haigustega seonduv sümptom. ..."
Tüümianiõli :"...Tema peamine meditsiiniline väärtus on jahutamine ja ummistuste likvideerimine. Paljud hingamisteid vabastavad lahused ja salvid sisaldavad tümooli, ühte tüümiani komponenti. Tüümiani soovitatakse kasutada ka seedimise parandamiseks, putukatõrjeks, antiseptilisel ja tonifitseerival puhul. Uuringute tulemusel kasutakse tüümianiõli mitmetel meditsiinilistel eesmärkidel. Kasutatakse tugeva antiseptikumina, aneemia puhul, bronhiteedega seotud haiguste korral ja sooletrakti probleemide korral. Teda kasutatakse antiseptikumina hambakaariese vastu...."
Rosmariini õli :"...Antiikajast saadik on teda kasutatud mälu parandamiseks ja tugevdamiseks. Rosmariin parandab verevarustust, vähendab peavalusid ja talitleb bakterisiidi ja fungitsiidina. Aitab parandada toitainete omastamist, stimuleerib seedeorganite, maksa, soolte, põie ja sapi tööd. Rosmariini lahust kasutakse samuti kuristamiseks kurguvalu korral, angiini, haavandite, ja teiste igemehaiguste puhul. ..."
Piparmündiõli : "...Piparmünditõmmis aitab seedehäirete puhul, lõõgastades seedetrakti lihaseid. Kuigi piparmünt on tuntud oma paljude heade omaduste poolest, tema raviomadused on parimad kõhupuhtuse, kõhugaaside ja voolmete puhul. Rahustab käärsoole spasme ja aitab ravida haavandeid. ..."

http://www.kodutohter.ee/arhiiv/0905/main2.html :
Neemipuu preparaadiga TOLMULESTA vastu:
"...Viimasel ajal on soovitatud kasutada neemipuu seemnetest valmistatud preparaati, mis tõkestab tolmulestade kasvu. Seda preparaati tuleb pärast esimest korda 4-6 nädala möödudes taas kasutada. Seejärel kestab vahendi toime 8 kuud kuni 1 aasta. Neemipuu preparaadiga saab töödelda madratseid, pehmet mööblit ja tekke...."

India neemipuu – püha tervisepuu
http://www.drhauschka.ee/?page=1249:
"....Kuna neemipuus on soojuse, õhu, vee ja maa elemendid kaunilt tasakaalus, loob ta kehas harmoonia ning korrastab nii närvide talitlust kui naha ja sellega seotud elundite ainevahetust...."

Looduskosmeetika kaubamärkide spikker:

http://paber.ekspress.ee/viewdoc/80732532E0D00AB6C2257362004BFF92

http://inlinethumb37.webshots.com/43300/2262308580067745584S500x500Q85.jpg
Ayurveda

My slideshow-Helsinki

My slideshow-TREES