SecretGardener / SalaAednik

Somewhere over the rainbow Way up high...and a dreames that you dreamed there...and somewhere might be a Seckret Place for You, to relax,if you need,or thinking Your inner thoughts,or just enjoy ,that You ARE-right NOW...and there...
Please welcome to my Secret Garden!
the
SecretGardener

P.S.I would try in future to translate in english shortly about I had wrote in estonian,but most of videos and links are in english anyway...Hope You´ll find something ,what You need to find for Yourself.
SecretGardener

EESTI KEELES on osa tekste.Sinul,kes Sa põhiliselt eesti keeles loed,ei tasu nüüd ehmatada ära,et osa pealkirju algul inglise keeles,osa neist olen koondanud nii eesti kui inglise keelse pealkirja alla,osa on eraldi postitatud.Loodan,et see väga ei raskenda Sul Sind huvitavat leidmast.Videod küll enamjaolt inglise keelsed...aga...pilt ju silmnähtav igas keeles ja muusikaga sama lugu.Ilusat kohtumist!
SalaAednik

Oh!
And by the way,
the official site of my favorite musicians
Secret Garden is : http://www.secretgarden.no/

In this blog:

TRAVEL PAGE; Media over the world; Uudiseid; The Healing Power; Woodland etc.; What a wonderful world; Somewhere over the rainbow; Online literature; Gardens of the world; Secret Garden in music; From different sides of the world; From the beginning; Antoine de saint Exupery; Some interesting links; Akiane Kramarik; Creating and Harmony; Amazing Human; Human and art; Handycraft; My old favorite things; Olemise lauluke; In loving memory; Michal Snunit-Hingelind; Jutustan Sinule loo; Siin ja praegu; Aegumatuid tekste; Kahlil Gibran; Intervjuu Jumalaga; Tervise ja hariduse nurgake; Aedadest,kaevudest ja muudest...; Minu Eestimaa; Lot of POSTS, VIDEOS and LINKS

torstai 14. toukokuuta 2009

Two missions to study the cosmos-Herschel and Planck launcher .../Planck ja Herschel lähevad taevast teadmisi tooma

suomeksi:
Herschel ja Planck ammutaan ylös 14. toukokuuta
http://m.itviikko.fi/?page=showSingleNews&newsID=200910751


Suomalaiset Herschel- ja Planck-satelliittiprojekteissa -info 27.4.
http://www.sttinfo.fi/pressrelease/detail.do?pressId=24102
:
"...Planck- ja Herschel-satelliittien avulla selvitetään maailmankaikkeuden rakennetta ja tähtien ja galaksien alkuperää..."

Herschel- maailman suurin avaruusteleskooppi

http://www.avaruus.info/index.php?id=188


in english:
http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=8802104052342217189

http://www.nasa.gov/home/hqnews/2009/may/HQ_09-097_Herschel_Planck_preview.html:
"The cosmic microwave background shows us the universe directly at age 400,000 years, not the movie, not the historical novel, but the original photons," said Charles Lawrence, NASA project scientist for Planck at JPL. "Planck will give us the clearest view ever of this baby universe, showing us the results of physical processes in the first brief moments after the Big Bang, and the starting point for the formation of stars and galaxies."

Max-Planck-Institut für Radioastronomie
http://scienceblips.dailyradar.com/story/max_planck_institut_f_r_radioastronomie_bonn_max/


eesti keeles:
Planck ja Herschel lähevad taevast teadmisi tooma:
http://www.fyysika.ee/uudised/meie?uudis_sisu=501


Astronoomilised sündmused 2009
http://www.tehnikamaailm.ee/est/tm/2008/12/?headerID=1443


Mida otsib Eesti kosmosest?
http://www.horisont.ee/arhiiv_2003_2006/artikkel792_786.html


Kosmoseteleskoopi Hubble hooldatakse viimast korda http://www.arileht.ee/artikkel/468394:
"...peaks Euroopa kosmoseagentuuri raketiga Ariane 5 startima veel kaks kosmoseteleskoopi, Planck ja Herschel, mis loodetakse paigaldada Maast 1,5 miljoni kilomeetri kaugusele nn Teise Lagrange’i punkti. Need on küll mikrolaine- ja infrapunateleskoobid, mis Hubble’iga pildimaterjali edastamisel ei konkureeri."


lauantai 9. toukokuuta 2009

Yves Delatte - Soolestik on hea tervise nurgakivi

Vatsa- ja ruoansulatusongelmat-Yves Delatte
http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_vatsasuolistoYves_07.htm


Yves Delatte
„Piimhappebakterite, ensüümide ja vaktsineerimise mõju immuunsüsteemile.“:
http://www.biolatte.ee/
http://www.teraapiakeskus.ee/?go=news_detail&news_id=14:
"...
selgitatakse mikrofloora mõju inimese tervisele ja psüühikale. Antakse ülevaade piimhappebakterite, ensüümide ja vaktsineerimise mõjust organismile. Käsitletakse eraldi jämesoole erinevaid piirkondi ja näidatakse ära, milline piirkond, millise organiga või kehaosaga on seotud. Tuuakse välja abinõud tasakaalustatud mikrofloora saavutamiseks..."
"...
Yves Delatte on 30.aastase kogemusega bioloog. Tema töö tulemusi on avaldatud paljude maade meedias, millele on paljud teised uurijad toetunud. Ta on bakteritüve mõjude teerajaja. Ta mitte ainult ei loo uut tehnoloogiat ja uusi tooteid, vaid tal on uus lähenemisviis tervisele ja haiguste mõistmisele. ..."


TERVISLIKU SEISUNDI HINDAMINE JA TASAKAALUSTAMINE,AuR-uM programm, tervise nõustamine
http://www.hot.ee/eppveski/:
"...

Vaevuste ja haiguste põhjuseks on laias laastus millegi liig või puudujääk. Selleks võib olla kas mingi aine, temperatuur, mehhaaniline mõju, stress, valgus, heli jne. ...

..

Viimaste aastate saavutuseks on selliste, eelkõige energiat/võnkumisi mõõtvate aparaatide loomine, mis võimaldab avastada häireid juba nende algstaadiumis ja ravijärgselt, kui tavameetodid seda veel või enam ei võimalda.

Rakkude energeetikat ja võnkumist on võimalik küllalt olulisel määral korrigeerida, eriti

häirete algstaadiumis ja taastusravi ajal. Püsitulemuste saavutamiseks on vaja oma tervist ise tugevdada elustiili parandamisega: eelkõige sobiv toitumine, õige kehaline koormus, stressi juhtimine, emotsionaalne rahulolu jne.

See on aeglasem, kuid ka püsivam protsess: näit. immuunsuse tugevdamine võtab märksa kauem aega kui mikroobide hävitamine antibiootikumidega, kuid on kestvam, mõjub soodsalt organismi mikroobide tasakaalule, aitab ka teiste mikroobide puhul. ..."

.

Soolestik on hea tervise nurgakivi:

"..."Jämesool teeb inimese organismis sama palju tööd kui maks või pankreas. Kui inimese soolestik funktsioneerib hästi, elab ta kaua ja tervena," resümeerib DeLatte. Kahjuks aga muutub soolestik vananedes üha "räsitumaks".
Kõlab uskumatuna, kuid naistel tõstab "laisk soolestik" rinnavähi, meestel eesnäärmevähi riski. Isegi pimesool, mida inimesed peavad väheoluliseks organiks, on seedimise seisukohalt väga oluline - mõnede uuringute kohaselt on inimestel, kel pimesool eemaldatud, 50% suurem risk haigestuda jämesoolevähki. ..."

My slideshow-Helsinki

My slideshow-TREES